Fusilli cu sos de rosii, masline si capere

de mihasara in Fusilli, 15 Ian 2016 | 752 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste
  • 1 cutie rosii cubulete
  • 100g masline fara samburi
  • 1 lingura de capere
  • 2 catei suturoi
  • 2linguri masline
  • 1 lingura mare de pasta de tomate
  • 2 linguri de parmezan ras.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu sos de rosii, masline si capere:



1. Fierbem pastele in apa cu sare si le lasam intr-o strecuratoare sa se scurga.

2. Maslinele le taiem in felii nu foarte subtiri, caperele si usturoiul le taiem marunt.

3. Punem uleiul intr-o tigaie la incins, prajim usturoiul apoi maslinele si caperele.

4. Adaugam rosiile din cutie si lingura de pasta de tomate si 250ml apa si lasam sa fiarba pana se leaga sosul(max 30 de minute la foc mic).

5. Adaugam pastele si amestecam.

6. Condimentam cu sare si piper.

7. Se serveste cu parmezan presarat deasupra.

 

TIPS-URI

1

Daca renuntam la parmezan sunt perfecte si pentru o zi de post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu sos de rosii, masline si capere" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

15.01.2016, 10:33

cristinutanicolita 1

15.01.2016, 15:28

Gicuta69 1

18.01.2016, 09:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rapida cu capsuni si nectarine

de oanapl 5

ieri la 23:12

Tarta cu ciuperci, broccoli si telemea

de oanapl 5

ieri la 19:34