Fusilli in sos de dovleac copt

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 13 Apr 2016 | 1625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 dovleac copt
  • 1 ceapa tocata
  • 1 lingurita seminte de fenicul
  • 1/2 legatura salvie, tocata
  • 500 ml supa de pui
  • 250 grame naut conservat
  • 320 grame fusilli din faina integrala
  • 3 rosii
  • 4 fire ceapa verde
  • frunze de salata
  • 1/4 legatura menta proaspata
  • ulei
  • otet
  • 40 grame branza feta
  • 25 grame parmezan
  • 1/2 legatura patrunjel tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli in sos de dovleac copt:

Se adauga dovleacul, ceapa, fenicului si salvia in vasul unui bleder si se transforma in pasta. Se adauga intr-o tigaia impreuna cu supa, nautul si apa in care a fost conservat, se acopera si se lasa sa fiarba, amestecand frecvent.


Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.


Se toaca rosiile, ceapa verde si menta si se amesteca cu frunzele de salata intr-un bol. Se stropeste cu otet, ulei si se presara branza feta peste.


Se amesteca sosul de dovleac cu ajutorul unui blender vertical. Se adauga sare si piper si 20 grame de parmezan ras. Se amesteca.


Se scurg pastele si se adauga peste sos, impreuna cu sare, piper si patrunjelul toct. Se serveste presarat cu parmezan ras si salata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli in sos de dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

13.04.2016, 22:15

CameliaR 1

14.04.2016, 10:51

Bune!

Geanina87 1

14.04.2016, 12:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu sos de portocale la cuptor cu cartofi noi

ieri la 21:27

Sandwich cu avocado si peste

de Rocsi 9

ieri la 19:10

Racitura din rasol afumat de purcel la slow cooker Crock-Pot 4.7 l

de Ksenya 4

ieri la 17:02

Ciorba de gulioare

de dantes 5

ieri la 10:13

RETETA RECOMANDATA
Conopida prajita cu chimion , coriandru si migdale by Jamie Oliver