Galletto (cocos mic) umplut si varza calita

de simo_brkic in Pui, 5 Feb 2012 | 2476 vizualizari

 

Ador carnita asta :P dar nu stiam cum sa o mai fac,asa ca mam folosit de ingredientele care le aveam prin frigider..si a iesit delicos :P am avut si un oaspete neasteptat si el a ramas incantat :D

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g varza alba
  • ulei,sare,piper
  • pasta de rosii sau rosi cu putin basilico 
  • cocosel 
  • cca 10 masline verzi
  • 1 ceapa verde lunge
  • 1 morcov
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galletto (cocos mic) umplut si varza calita:

Sunt sigura ca toti am facut varza calita si pui umplut ;)..am taiat varza si am "framantat-o" putin cu sare si piper,urmand apoi sa adaug cam 2 linguri bune de suc rosii.


Am lasat-o deoparte si am inceput sa umplu cocoselul cu maslinele ,morcovul taiat fasii si ceapa verde taiata fasii ;) apoi l-am bagat la cuptor cu o cana de apa,condimente pui ,putina ceapa verde si 3 linguri ulei..Cand observam ca a prins putin culoare pe ambele parti (din cand in cand il intoarcem de pe o parte pe alta)punem si varza si mai lasam la cuptor pana cand varza devine calita :D:D si cocoselul e facut ...


POFTA BUNA!

 

TIPS-URI

1

Eu zic ca in cocosel putem pune aproape ce vrem ;) depinde de gusturi ,se poate pune si salam de porc sau carnaciori ;) sau se poate face cu rozmarin ,usturoi etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Galletto (cocos mic) umplut si varza calita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

simo_brkic 1

06.02.2012, 13:15

= )) din pacate nici pozele nu sunt multe pentru ca pofta era mare alinutzika nu...ihihih in schimb o floricica

oana_pisicutza16 1

12.04.2012, 11:18

o minunatie

simo_brkic 1

15.04.2012, 15:37

mersiii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui si orez in nuca de cocos