Galletto (cocos mic) umplut si varza calita

de simo_brkic in Pui, 5 Feb 2012 | 5086 vizualizari

 

Ador carnita asta :P dar nu stiam cum sa o mai fac,asa ca mam folosit de ingredientele care le aveam prin frigider..si a iesit delicos :P am avut si un oaspete neasteptat si el a ramas incantat :D

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g varza alba
  • ulei,sare,piper
  • pasta de rosii sau rosi cu putin basilico 
  • cocosel 
  • cca 10 masline verzi
  • 1 ceapa verde lunge
  • 1 morcov
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galletto (cocos mic) umplut si varza calita:

Sunt sigura ca toti am facut varza calita si pui umplut  ;)..am taiat varza si am "framantat-o" putin cu sare si piper,urmand apoi sa adaug cam 2 linguri bune de suc rosii.

Am lasat-o deoparte si am inceput sa umplu cocoselul cu maslinele ,morcovul taiat fasii si ceapa verde taiata fasii ;) apoi l-am bagat la cuptor cu o cana de apa,condimente pui ,putina ceapa verde si 3 linguri ulei..Cand observam ca a prins putin culoare pe ambele parti (din cand in cand il intoarcem de pe o parte pe alta)punem si varza si mai lasam la cuptor pana cand varza devine calita :D:D si cocoselul e facut ...

POFTA BUNA!

TIPS-URI

1

Eu zic ca in cocosel putem pune aproape ce vrem ;) depinde de gusturi ,se poate pune si salam de porc sau carnaciori ;) sau se poate face cu rozmarin ,usturoi etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Galletto (cocos mic) umplut si varza calita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

simo_brkic 1

06.02.2012, 13:15

= )) din pacate nici pozele nu sunt multe pentru ca pofta era mare alinutzika nu...ihihih in schimb o floricica

oana_pisicutza16 1

12.04.2012, 11:18

o minunatie

simo_brkic 1

15.04.2012, 15:37

mersiii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptură de cocoş cu ghebe, în sos de vin roşu