Galuste de cartofi cu carne in sos de rosii si smantana

de daniastefania in Porc, 9 Aug 2015 | 1476 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g pulpa de porc
  • 8 cartofi
  • 6 linguri faina
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 150 ml smantana
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • Sare
  • Piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste de cartofi cu carne in sos de rosii si smantana:

Curatam ceapa si o tocam marunt. Spalam bine carnea si o taiem cubulete. Curatam cartofii, ii spalam, ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare. Punem ceapa la calit in putin ulei. Adaugam carnea, mai calim putin. Adaugam pasta de tomate si 200 ml apa. Condimentam si lasam carnea sa fiarba la foc mediu.


Dupa ce au fiert cartofii, ii strecuram si ii facem piure. Apoi ii lasam la racit. Dupa ce s-au racit cartofii adaugam faina, oul si putina sare. Formam galustele ca niste mingiute, le dam prin putina faina si apoi le punem la fiert intr-o oala cu apa clocotita. Sunt fierte cand se ridica la suprafata. Le scoatem si le scurgem. Cand carnea e fiarta adaugam smantana. Lasam sa mai fiarba 5 minute, apoi adaugam galustele. Lasam sa mai dea un clocot, apoi stingem focul. Servim mancarea calda! Pofta sa aveti!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de cartofi cu carne in sos de rosii si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

11.08.2015, 14:59

Bun!

mihaelar63 1

18.08.2015, 10:17

Daca sunt galuste sunt prezenta

Gicuta69 1

24.08.2015, 08:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Ceafa la tigaie cu cartofi la cuptor