Galuste de faina

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2014 | 1068 vizualizari

 

Este una din garniturile mele preferate alaturi de tocanite si mancaruri cu mult sos

 

INGREDIENTE

  • 4 cani faina
  • 2 oua
  • sare
  • apa rece cat ia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste de faina:

Intr-un castron punem faina si ouale, putina sare si amestecam cu o lingura, adaugand treptat apa rece, cat sa iasa un aluat mai moale, lipicios.


Punem compozitia intr-o farfurie mai adanca .


Punem o oala cu apa la fiert cu sare si cand da in clocot rupem cu lingura galuste mici. Eu am facut asta de 3 ori. Nu le rupem pe toate deodata deoarece nu se vor fierbe omogen. Nu s elas amai mult de 5 minute pe foc. Le scoatem cu o spumiera intr-o strecuratoare si apoi le turnam intr-un castron cu apa rece. Le spalam si le strecuram din noiu. Le pastram intr-un vas.repetam pana temrinam aluatul.


La final aduagam sare si sos fierbinte de la carnea pe care o vom servi alaturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de faina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

18.05.2014, 19:36

cristeena20 1

18.05.2014, 20:03

asa e padre, dar din cand in cand merge, chiar daca au faina..si numai ca garnitura. Seamana cu pastele itlaiene gnochi, dar fara cartofi.

cristeena20 1

18.05.2014, 20:04

va multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana si galuste de faina