Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Este una din garniturile mele preferate alaturi de tocanite si mancaruri cu mult sos
Intr-un castron punem faina si ouale, putina sare si amestecam cu o lingura, adaugand treptat apa rece, cat sa iasa un aluat mai moale, lipicios.
Punem compozitia intr-o farfurie mai adanca .
Punem o oala cu apa la fiert cu sare si cand da in clocot rupem cu lingura galuste mici. Eu am facut asta de 3 ori. Nu le rupem pe toate deodata deoarece nu se vor fierbe omogen. Nu s elas amai mult de 5 minute pe foc. Le scoatem cu o spumiera intr-o strecuratoare si apoi le turnam intr-un castron cu apa rece. Le spalam si le strecuram din noiu. Le pastram intr-un vas.repetam pana temrinam aluatul.
La final aduagam sare si sos fierbinte de la carnea pe care o vom servi alaturi.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult