Galuste de gris cu iaurt

de marieta in Dulciuri, 2 Iul 2010 | 3807 vizualizari

 

dulciurile ce le fac eu le fac cu indulcitori

 

INGREDIENTE

  • 500ml lapte,
  • 500ml iaurt natural,
  • 150g gris,
  • 2 lingurite de indulcitor lichid,
  • esenta de vanilie,
  • coaja rasa de lamaie,
  • o lingura de unt,
  • 2 linguri de ulei,
  • 4 linguri de pesmet,
  • putina scortisoara
  • cateva picaturi de indulcitor lichid pt pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste de gris cu iaurt:

Se pun intr-un vas la foc laptele cu iaurtul, cu un varf de cutit de sare. Cand clocoteste se pune grisul amestecand intruna cu telul sa nu se faca cocoloase. Cand a fiert (cam 5 minute) se trage deoparte apoi se pune untul, zaharina si aromele. Se lasa la racit.


Intre timp se prajeste pesmetul avand grija sa nu se arda, se picura cateva picaturi de zaharina apoi se pune un varf de lingurita de scortisoara macinata. Cand s-a racit grisul se ia cate o lingura si se tavaleste prin pesmet apoi se aseaza intr-un platou,apoi se pot servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de gris cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

nadina73 1

04.07.2010, 23:08

eu mai am sau au papat tot fetele?super nota 1o

marieta 1

05.07.2010, 02:49

nu mai sunt dar daca vrei mai fac!!cat faci tu pana la mine?nui asa departe!!!

nadina73 1

04.10.2010, 01:21

pornesc marieta poate ne antranm mai bine amndouala slabit ma refer ,felicitari

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort-sarlota de iaurt cu caise