Gaspacho cu iaurt, castravete, rosii si ardei

de Catalina L in Supe/Ciorbe, 19 Iul 2020 | 2223 vizualizari

 

'reteta de vara'
O reteta rapida de vara.
Facuta cu ce aveam in frigider, minunata seara si puteti congela o parte. 
https://www.blogulluicatalina.com/2020/07/gaspacho-cu-iaurt-castravete-rosii-si.html

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii
  • 1/2 castravete
  • 1 ardel rosu
  • 1/2 ardel galben
  • 2 catei de usturoi
  • 1 iaurt cu lapte de capra -115 ml
  • 2 linguri otet balsamic de Modena
  • 2 linguri ulei de masline
  • 40 gr de ricotta sarata sau feta
  • sare, piper
  • paprika
  • busuioc proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gaspacho cu iaurt, castravete, rosii si ardei:

Curatati si spalati legumele.

Taiati-le bucati si puneti-le in robot pentru mixat.

Adaugati iaurtul, uleiul, otetul si 30 gr de ricotta.

Mixati tottul si condimentati dupa gust.

Puneti la rece intr-o cutie cu capac si lasati 4 h la rece inainte de a servi.

Serviti in verine sau in farfurii, decorati cu ricotta rasa, busuioc si otet balsamic.

Super bun, racoritor si gustos.

TIPS-URI

1

reteta pentru 6/8 verine sau 4 farfurii

Daca ti-a placut reteta noastra "Gaspacho cu iaurt, castravete, rosii si ardei" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu galuste (reteta video)