Gaspacho cu iaurt, castravete, rosii si ardei

de Catalina L in Supe/Ciorbe, 19 Iul 2020 | 2136 vizualizari

 

'reteta de vara'
O reteta rapida de vara.
Facuta cu ce aveam in frigider, minunata seara si puteti congela o parte. 
https://www.blogulluicatalina.com/2020/07/gaspacho-cu-iaurt-castravete-rosii-si.html

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii
  • 1/2 castravete
  • 1 ardel rosu
  • 1/2 ardel galben
  • 2 catei de usturoi
  • 1 iaurt cu lapte de capra -115 ml
  • 2 linguri otet balsamic de Modena
  • 2 linguri ulei de masline
  • 40 gr de ricotta sarata sau feta
  • sare, piper
  • paprika
  • busuioc proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gaspacho cu iaurt, castravete, rosii si ardei:

Curatati si spalati legumele.

Taiati-le bucati si puneti-le in robot pentru mixat.

Adaugati iaurtul, uleiul, otetul si 30 gr de ricotta.

Mixati tottul si condimentati dupa gust.

Puneti la rece intr-o cutie cu capac si lasati 4 h la rece inainte de a servi.

Serviti in verine sau in farfurii, decorati cu ricotta rasa, busuioc si otet balsamic.

Super bun, racoritor si gustos.

TIPS-URI

1

reteta pentru 6/8 verine sau 4 farfurii

Daca ti-a placut reteta noastra "Gaspacho cu iaurt, castravete, rosii si ardei" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii