Este o supa crema racoroasa si plina de arome. Se poate servi atat calda cat si rece.
Legumele se curata, se spala si se taie in bucati mari. Punem intr-o oala 2 L de apa, adaugam legumele, punem sare si piper si lasam sa fiarba cam 30’(pana sunt fierte).
Scoatem legumele si le pasam, strecuram supa ramasa. Amestecam pasta de legume cu supa,punem mirodeniile, uleiul de masline si mai dam oala pe foc pentru cateva clocote.
Pofta buna !
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
21
APR
2018 |
![]() |