Gazpacho cu rosii si pepene rosu

de camelia75 in Supe, 14 Iul 2013 | 1439 vizualizari

 

O supa sanatoasa si potrivita pentru zilele de vara calduroase!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr rosii coapte
  • 1 ardei gras rosu/verde
  • 1 castravete mare
  • 1 ceapa mica, tocata
  • 4 fire de coriandru
  • 3 cesti pepene rosu taiat cubulete si curatat de seminte
  • 2 linguri de otet/zeama de lamaie
  • 1/3 ceasca ulei de masline extra virgin, plus suplimentar pentru ornat
  • sare dupa gust
  • Piper proaspat macinat
  • 1 varf de cutit fulgi de ardei rosu (optional)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gazpacho cu rosii si pepene rosu:

1.Umpleti o oala mare cu apa si puneti-o pe foc.


2.Spalati bine rosiile,apoi le taiati (un mic “X”) in partea de jos cu un cutit ascutit.Le puneti pentru 30 de secunde in apa clocotita,apoi le scoateti intr-un vas cu apa si gheata.Dupa 1-2 minute le decojiti de pielita.


3.Curatati castravetele de coaja,ardeiul de seminte,apoi taiati-le in bucati mai mici.


4.Puneti in blender rosiile decojite,castravetii,ceapa,ardeiul gras,pepenele rosu,coriandru,otetul/zeama de lamaie,sarea si uleiul.Mixati bine pentru a obtine o compozitie fina.Gustati si daca este necesar mai condimentati cu sare si piper. Dati la rece pentru cel putin o ora inainte de a servi.


5.Puneti in boluri supa,apoi adaugati rosii si castraveti tocat marunt.Stropiti cu putin ulei de masline deasupra.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho cu rosii si pepene rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

14.07.2013, 19:13

Ce textura faina are

laura_n 1

15.07.2013, 18:00

foarte buna! interesanta cu pepene

Panacris 1

20.07.2013, 20:27

Ce nebunie! La favorite și de probat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Gazpacho Andaluz cu Blenderul Oster