Gem de caise

de Adele in Dulceata / Gem, 18 Iun 2015 | 1831 vizualizari

 

Daca tot am primit caise (din alea bune bio din copac :D) le-am bagat la un gem .. nu se compara gustul,aroma,parfumul etc unui gem/unei dulcete pregatit/a in casa.Tin sa precizez ca nu l-am pregatit pentru iarna ,deci va fi consumat imediat.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg caise.
  • 1 kg zahar.
  • 1 plic de gel fix 1:1.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de caise:

Pentru inceput se spala foarte bine si se curata caisele ,se amesteca cu zahar si se lasa cel putin o ora .Se pun intr-o oala incapatoare (eu le-am pus in tuci) se pun la fiert la foc potrivit ,dupa ce lasa putina zeama se adauga plicul de gel fix,se fierbe pentru aproximativ o ora ,amestecand din cand in cand.Cand este gata se lasa ,chiar si pentru o noapte la racit, in oala in care a fost pregatit.Dupa care se pune in borcane se inchid si se pun in frigider.

 

TIPS-URI

1

Daca il preferati mai dulce adaugati zahar dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Ina 1

19.06.2015, 22:34

unul din preferatele mele

Adele 1

19.06.2015, 22:41

Ina

Alexandra Burz 1

28.06.2015, 23:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Gem de caise cu portocale si migdale