Dulceata de zmeura

de MotanLaOale in Dulceata / Gem, 17 Iul 2013 | 1665 vizualizari

 

Am facut de gust ca tare aromata si buna este!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg zmeura
  • 1 kg zahar
  • 1/2 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de zmeura:

Zmeura se pune intr-o sita, se spala sub jet de apa si se lasa la scurs.


Dupa ce s-a scurs se pune intr-o cratita si se toarna zaharul deasupra.


Se tine la frigider pana a doua zi sa-si lase zeama.


A doua zi se pune la fiert la foc iute 15 minute pana se topeste zaharul si apoi la foc mic.


Din cand in cand se ia spuma formata.


Se amesteca cat mai rar in cratita sa ramana zmeura intreaga.


Spre final se pune si zeama de la 1/2 lamaie.


Se face proba cu picatura pe farfuria rece din congellator si cand sta bobita este gata.


Se curata bine de urmele de spuma, se acopera cu un prosop umed si se lasa pana se raceste.


Se pune rece in borcane spalate si sterilizate.


Se pune eticheta si se pune in camara.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

MotanLaOale 1

08.08.2013, 09:55

Panacris 1

31.08.2013, 22:41

MotanLaOale 1

31.08.2013, 23:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de zmeura