Gem de capsuni

de ala_oancea in Dulceata / Gem, 16 Iun 2009 | 5795 vizualizari

 

Primul meu gem ! Super rapid si delicios

 

INGREDIENTE

  • 1 kg capsuni
  • 1 lamaie
  • 1 pachet Zahar Gelifiant Extra 2:1 Dr. Oetker
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de capsuni:

Capsunile se spala, se scot coditele si se taie bucatele. Se pun intr-o cratita, se scurge zeama de la o lamaie si se amesteca bine cu zaharul gelifiant. Se pun la fiert pana se obtine o pasta, aproximativ 15-20 de minute. Gemul fierbinte se toarna in borcane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Bunica 1

05.07.2009, 22:52

Nu vreau sa fiu carcotasa, dar pentru copii eu nu le-as da cu gelifiant.Are E-uri.Sa ii ferim cat putem de E-uri.

ala_oancea 1

06.07.2009, 11:17

Nu zic nu Bunica, dar cam ce nu contine e-uri ? Sucurile, ciocolata, inghetata, mezelurile, pufuletii, guma de mestecat ... cam toate. Poate va intereseaza: http://www.scribd.com/doc/9634614/aditivialimentari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe pufoase cu cacao și ciocolată albă -  Rețeta perfectă pentru un desert delicios

ieri la 10:35

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1149 puncte

oanapl

1031 puncte

mirela0911

1000 puncte

Ela68

1000 puncte

Retete_gustoase

450 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta/gem de macese sau Hetschenpetsch!