Gem de capsuni

de ala_oancea in Dulceata / Gem, 16 Iun 2009 | 4866 vizualizari

 

Primul meu gem ! Super rapid si delicios

 

INGREDIENTE

  • 1 kg capsuni
  • 1 lamaie
  • 1 pachet Zahar Gelifiant Extra 2:1 Dr. Oetker
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de capsuni:

Capsunile se spala, se scot coditele si se taie bucatele. Se pun intr-o cratita, se scurge zeama de la o lamaie si se amesteca bine cu zaharul gelifiant. Se pun la fiert pana se obtine o pasta, aproximativ 15-20 de minute. Gemul fierbinte se toarna in borcane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Bunica 1

05.07.2009, 22:52

Nu vreau sa fiu carcotasa, dar pentru copii eu nu le-as da cu gelifiant.Are E-uri.Sa ii ferim cat putem de E-uri.

ala_oancea 1

06.07.2009, 11:17

Nu zic nu Bunica, dar cam ce nu contine e-uri ? Sucurile, ciocolata, inghetata, mezelurile, pufuletii, guma de mestecat ... cam toate. Poate va intereseaza: http://www.scribd.com/doc/9634614/aditivialimentari

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura Sfintiilor Constantin si Elena

pe 21.05 la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

 Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

Papanasi cu branza si cocos

pe 19.05 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

3564 puncte

Constelatialeu

1651 puncte

dantes

1646 puncte

Bya Ralu

1303 puncte

mirela0911

1250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de portocale cu ghimbir