Gem de cirese

de ela in Dulceata / Gem, 24 Iun 2011 | 5232 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg cirese(fara samburi)
  • 1kg zahar
  • 1plic gelfix 1:1
  • 1plic sare de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de cirese:

Spalam ciresele,le curatam de codite si le scoatem samburii,apoi le cantarim sa ramane 1kg.Punem intr-un bol si acoperim ciresele cu zahar,lasam o ora,


Punem ciresele cu zaharul intr-o cratita,adaugam gelfix-ul si sarea de lamaie si lasam pe foc,amestecand continuu si luind spuma ce se formeaza deasupra.Lasam sa fiarba cateva minute,pana se leaga compozitia,verificand daca este gata,punand cate un strop din gem pe o farfurie,daca nu se imprastie,este gata.


Turnam in borcane sterilizate si punem borcanele rasturnate,schimband pozitia dupa 10minute si din nou facem la fel.Punem borcanele intr-o patura la cald pana a doua zi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

ionela2682 1

25.06.2011, 15:48

Ella ..ce de gemuri..

adry88 1

28.06.2011, 16:29

Lau 1

02.07.2011, 22:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gem de struguri