Gem de nectarine

de RuxyRux in Dulceata / Gem, 23 Aug 2016 | 1625 vizualizari

 

Cu bucati intregi, aromat...delicios!

 

INGREDIENTE

  • 10 kg nectarine( romanesti...cu un parfum senzational)
  • 3 kg zahar de sfecla
  • vanilie
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • 4 mere
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de nectarine:

Se spala nectarinele, merele , se taie in bucati mai maricele( in sase sau opt).


Se pun in oala, se adauga zaharul, se lasa la foc mic mai intai, se amesteca, isi vor lasa zeama destula, apoi se lasa la foc potrivit si se amesteca din cand in cand( destul de des), eu l-am cam pazit doua ore si jumatate, cat a durat fierberea, daca il doriti mai legat lasati-l trei ore...pentru mine e perfect asa.. Daca puneti cumva capacul asa cum este in imagine, intr-o parte aveti grija sa nu dea in foc...amestecati cu un plonic, si vedeti sa nu se prinda de fundul oalei.


Cam la jumatatea fierberii am pus zeama de lamaie si vanilia.


Ne ies in jur de 12 borcane de 850 gr.


Munca multa dar merita, rezultatul este exceptional...un gust minunat!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de nectarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

RuxyRux 1

25.08.2016, 23:19

Chiar da Rocsicuta scumpa...iti multumesc!

mihaelar63 1

03.09.2016, 01:58

Aromat puternic Am citit sfecla doar . Imi puneam intrebarea cum o fi ?)

RuxyRux 1

11.09.2016, 00:41

Am adus gemul de nectarine la Paltinis...acum ma gandesc ca n-ai gustat din el...dar cineva sigur l-a gustat dintre bucatarasi Aromat, parfumat...deliicios..parerea mea...restul de pareri le astept

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort de biscuiti, cu crema de ciocolata

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Desert rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

RETETA RECOMANDATA
Gem de nectarine cu levantica