Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am facut putin gem de nectarine pentru ca se strica foarte repede iar pentru o aroma mai deosebita am adaugat si levantica.
Nectarinele curatate de coaja si samburi,taiate,cantarite,le punem in vas impreuna cu zahar si levantica tocata,amestecam,lasam 30min dupa care punem pe foc;
dupa ce zaharul s-a topit,pasam cu blenderul putin si lasam la foc mare 30min adunand spuma ce se formeaza;
la sfarsit stoarcem lamaia si punem gemul fierbinte in borcane,le lasam cu gura in jos pana se racesc putin apoi le depozitam la camara.
1
daca nu doriti,nu trebuie pasat cu blenderul gemul dar in acest caz va rezulta o dulceata
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult