Gem de nectarine cu levantica

de ianculubita in Dulceata / Gem, 5 Aug 2013 | 2484 vizualizari

 

Am facut putin gem de nectarine pentru ca se strica foarte repede iar pentru o aroma mai deosebita am adaugat si levantica.

 

INGREDIENTE

  • 2kg de nectarine
  • 1kg de zahar
  • 4lingurite flori de levantica uscate sau 6proaspete
  • 1/2lamaie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de nectarine cu levantica:

Nectarinele curatate de coaja si samburi,taiate,cantarite,le punem in vas impreuna cu zahar si levantica tocata,amestecam,lasam 30min dupa care punem pe foc;

dupa ce zaharul s-a topit,pasam cu blenderul putin si lasam la foc mare 30min adunand spuma ce se formeaza;

la sfarsit stoarcem lamaia si punem gemul fierbinte in borcane,le lasam cu gura in jos pana se racesc putin apoi le depozitam la camara.

TIPS-URI

1

daca nu doriti,nu trebuie pasat cu blenderul gemul dar in acest caz va rezulta o dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de nectarine cu levantica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Corinuta 1

05.08.2013, 11:23

de probat!

ianculubita 1

05.08.2013, 11:44

T I M E A 1

05.08.2013, 11:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gem de nectarine