Gem de fructe (amestec)

de anca_rm in Dulceata / Gem, 19 Aug 2013 | 1916 vizualizari

 

De obicei , vara cand raman fructe nemancate si risca sa se strice ma apuc de bucatarit pentru sezonul rece cand tanjim dupa fructe . Asa am facut si de data asta cu ladita cu fructe culese si nemancate .
Cantitatile si feluri depind de ceea ce am .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piersici
  • 1 pepene galben
  • 0.5 kg pere
  • 0.5 kg prune rosii
  • 0.5 kg zahar
  • conservant
  • lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de fructe (amestec):

Am curatat pepenele de coaja si l-am taiat bucati, perele le-am curatat de samburi si de coaja si le-am facut si pe ele bucati. Din prune am scos samburii si le-am lasat asa in jumatati, piersicile fara sambure taiate , in functie de cat au fost de mari in sferturi sau mai mici.


Am razuit coaja de lamaie( inainte trebuie spalata bine ) si dupa aceea am stors si zeama .


Am pus pe foc intr-o cratita totul : fructele , zaharul lamaia si am lasat sa se fiarba amestecand mereu .


La sfarsit am pus putin praf de conservant si le-am pus in borcane .


La iarna va fi foarte bun .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de fructe (amestec)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Valclaudia 1

19.08.2013, 21:23

mamaieelena 1

20.08.2013, 00:08

MotanLaOale 1

20.08.2013, 09:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gem de piersici