Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Duminica trecuta cand am fost la cules de porumb,am adunat si cateva piersici din gradina,sunt aromate,parfumate,o nebunie.Azi le-a venit randul sa le fac gem,dar m-am gandit eu sa le aduc niste vecine sa nu se plictisessca singure,asa ca le-am adus niste prune vinete si le-am pus la o sueta.Ce a iesit vedeti si voi......
Piersicile le-am curatat de coaja si le-am taiat in bucatele.Prunele le-am oparit si le-am curatat de coaja si le-am scos samburii.Fructele le-am pus intr-un tuci ,le-am amestecat cu 1 kg de zahar .Am pus tuciul pe foc ,focul mic si au fiert cca 8 ore,mestecand din cand in cand sa nu se lipeasca.Am sterilizat borcanele si le-am umplut cu gem ,am pus capacele si le-am bagat la cuptor,care a fost incins inainte.Vor sta pana maine dimineata in cuptor,ca apoi sa le depozitez in camara.
Mi-au iesit 9 borcanele de 400 g,mai iesea unul dat mi-a facut pofta Crisulina cu niste cornuri si am zis sa fac si eu si sa testez gemul.....
1
delicios si aromat,n-ai ce sa faci mai mult,a facut mama natura suficient...
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult