Gem de prune

de gaby_duceag in Conserve, 7 Sep 2011 | 6142 vizualizari

COMENTARII (31)

DIANA B 1

07.09.2011, 13:53

Ai facut gemul tot la gratar si tot de ziua ta ?

gaby_duceag 1

07.09.2011, 13:59

Nu, fata draga, gemul era facut dinainte, doar nu era postat

Miha 1

07.09.2011, 14:12

E facut la cuptor nu la gratar draga...

Lau 1

07.09.2011, 14:16

delicios

Sidy 1

07.09.2011, 14:35

Tare bun mai e si are o culoareeeeee

Bunica 1

07.09.2011, 14:39

Pai... in patria prunelor .....e musai sa-ti iasa un super gem! Sa stai linistita......uite eu iti dau scris.....ca o sa dureze atat cat vrei

La Ancuta 1

07.09.2011, 14:53

imi place mult culoarea si imi place gemul de prune . Eu inca nu am facut anul acesta, dar cred ca voi incerca reteta ta.

DIANA B 1

07.09.2011, 15:49

Miha , de ce te hlizesti fata ? poate-a pus cratitoiul pe gratar , tot era foc

DIANA B 1

07.09.2011, 15:50

Gaby , harnicuta

aziz 1

07.09.2011, 16:32

la mine s-a si terminat(eu am si facut mult 4 borcanele )dar avand in vedere ca abia acum a venit randul lor in piata am timp sa ma destrabalez in bucatarie ..........

aziz 1

07.09.2011, 16:35

,,. Ce incepi azi, lasa pe maine, ca iese mai bine )),,.............

ai incercat tu la mai multe trebi chestia asta si a mers?!!!

LUK 1

07.09.2011, 16:41

chiar frumos e..si bun bun bun

Rocsi 1

07.09.2011, 17:46

imi place mult cum ti-a iesit..si o culoare extraordinara

mena29 1

07.09.2011, 19:49

Frumoasa culoare si gustos gem

gaby_duceag 1

07.09.2011, 21:49

multumesc frumos.
Vreau sa mai fac o portie

Mona, uneori..e necesara

RuxyRux 1

07.09.2011, 22:52

Am gasit perfectiunea in gemul tau delicios Gabytza

gaby_duceag 1

07.09.2011, 23:08

Ruxy, ia s-o vad si eu ))

alinutzika 1

07.09.2011, 23:09

arata super!

horia 1

07.09.2011, 23:15

superba culoare,superb gem,frumoasa inimioara!
LA MULTI ANI !

gaby_duceag 1

07.09.2011, 23:16

Multumesc frumos,Horia!

mimmi 1

08.09.2011, 10:47

Chiar ca are foarte frumoasa culoare yummy si aroma aia ...

MotanLaOale 1

08.09.2011, 14:46

bun bun

susu 1

08.09.2011, 21:18

Interesant dar eu cred totusi ca ai avut si prune bune, un anumit soi, or fi fost si dalea netratate de au iesit asa frumos colorate.

kamy 1

09.09.2011, 17:12

foarte,foarte

gaby_duceag 1

09.09.2011, 17:30

Kaaamy, unde ai fost fato?!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosari murati