Gem de visine

de ela in Dulceata / Gem, 11 Iun 2013 | 16511 vizualizari

 

anul acesta visinele din pomul nostru au fost foarte putine fata de anii trecuti...am reusit sa fac cateva borcane de gem,o prajitura si am pus cateva pungulite la congelator...am incercat zaharul gelifiant 1:1 de la MARGARITAR...a iesit un gem dulce,colorat si tare gustos si mai ales,se face foarte rapid

 

INGREDIENTE

  • 1 kg visine fara samburi
  • 1 kg zahar gelifiant MARGARITAR
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de visine:

Punem visinele fara samburi intr-o oala si deasupra turnam zaharul gelifiant.Omogenizam bine compozitia apoi punem la foc mic,amestecand din cand in cand.Lasam 5-9minute din momentul in care incepe sa fiarba.Luam spuma de deasupra.

Turnam in borcane sterilizate,punem capace si lasam la cald pana a doua zi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

alilianaa 1

11.06.2013, 22:19

imi place!

_Alina_ 1

12.06.2013, 09:15

Minunata!

Sim0na 1

12.06.2013, 15:00

bun gemul!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12850 puncte

Rux

Rux 9

10160 puncte

mihaelar63

8020 puncte

katty

7870 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu mere si branza
  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA