GEM DE VISINE

de Alexandra Burz in Dulceata / Gem, 13 Oct 2015 | 2615 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg visine fara samburi
  • 4 kg zarar
  • coaja de la 2 lamai
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 1 plic conservant
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA GEM DE VISINE:


  • Spalam bine visinile si le punem cu 2 kg zahar pana a doua zi.

  • Strecuram sucu (din care facem sirop), punem visinile in robot si le mixam la viteza mare pana obtinem o pasta.

  • Punem la fiert cu restul de zahar la foc mic aproximativ 50-60 minute.

  • Amestecam des pentru a evita prinderea de oala.

  • Adaugam conservantul si mai lasam 10 minute pe foc.

  • Punem gemul fierbinte in borcane, inchidem si le punem cu capul in jos pentru infiletare.

  • Pastrati la loc racoros.

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga si nuci macinate pt un plus de gust si aroma.

Daca ti-a placut reteta noastra "GEM DE VISINE" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Panacris 1

13.10.2015, 20:21

P.S. Atenție, la tehnoredactare

Rocsi 1

14.10.2015, 20:20

Mmmm, prefertul meu!

-Licurici- 1

15.10.2015, 10:26

Bun rau!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gem de visine