Ghebe la tigaie, cu usturoi verde si marar

de laura_n in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2014 | 1631 vizualizari

 

Mie imi plac foarte mult ciupercile, in special ghebele.
Intrucat oferta de verdeturi este bogata, am ales cateva fire de usturoi verde, un pic de marar si patrunjel proaspat si gata o masa gustoasa!
Cel putin pentru mine :))))

 

INGREDIENTE

  • 400 gr ghebe ( eu am avut congelate)
  • 3-4 fire usturoi verde
  • cateva fire marar proaspat
  • cateva fire de patrunjel verde
  • sare de mare
  • piper
  • 2 linguri parmezan ras
  • ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghebe la tigaie, cu usturoi verde si marar:

Decongelam sau spalam ghebele, depinde de care avem si le lasam la scurs.


Spalam si tocam verdeata si usturoiul.


Folosim o tigaie, punem un strop de ulei de masline. Lasam sa se incinga un pic si aruncam ghebele scurse. Lasam la foc iute cateva minute sa se rumeneasca bine.


Adaugam un praf de sare, unul de piper, apoi adaugam verdeata si usturoiul. Lasam sa mai sfaraie cateva minute si tragem de pe foc. Asezam ghebele intr-o farfurie, presaram un pic de parmezan si servim.


Sunt teribil de gustoase si deja salivez in timp ce scriu :))))

 

TIPS-URI

1

lasati sa se caleasca la foc iute, altfel lasa apa si se fierb innabusit.

2

daca eliminati branza, obtineti o mancarica de post numai buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghebe la tigaie, cu usturoi verde si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

anca_rm 1

06.06.2014, 13:48

vreau si eu

xana 1

07.06.2014, 00:00

Fix pe gustul meu

Bya Ralu 1

30.12.2014, 15:26

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pleurotus la tigaie cu mamaliguta