Icre de stiuca

de Irina in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2011 | 6442 vizualizari

 

Bilute aurii, transparente, icrele de stiuca sunt preferatele mele. Iata reteta mea:

 

INGREDIENTE

  • 100 grame icre de stiuca
  • 500 ml ulei de orez
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 lamaie mica
  • 2 linguri apa minerala
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de stiuca:

Punem icrele intr-un vas, le stropim cu zeama de lamaie si le amestecam usor, usor. Adaugam treptat uleiul si spre final apa minerala pentru a iesi mai pufoase.


La final adaugam ceapa tocata si amestecam usor. Le putem servi pe o felie de paine prajita si cu o feliuta de lamaie.


Senzatia primei muscaturi e nemaipomenita: painea crocanta, icrele spumoase cand dai de ele, fluide cand le spargi intre dinti, adauga savoarea cepei dulci si zemoase si aroma lamaii. Nu te mai poti opri.



 

TIPS-URI

1

icrele se amesteca usor, ori cu o lingura de lemn ori cu mixerul dar pe o treapta de viteza mai mica pentru a proteja bobitele de icre

2

cand amestecul devine prea consistent se adauga putina apa minerala pentru a face icrele mai pufoase

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de stiuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Teo 1

03.10.2011, 23:25

chiar le-ai surprins bine in imagine !

Sidy 1

30.06.2014, 07:22

Cat sunt de buneeeee ! Azi fac si eu, dar nu am icre de stiuca ci de crap

Bya Ralu 1

25.07.2014, 01:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Aperitive la minut