Icre de stiuca

de Irina in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2011 | 7684 vizualizari

 

Bilute aurii, transparente, icrele de stiuca sunt preferatele mele. Iata reteta mea:

 

INGREDIENTE

  • 100 grame icre de stiuca
  • 500 ml ulei de orez
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 lamaie mica
  • 2 linguri apa minerala
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de stiuca:

Punem icrele intr-un vas, le stropim cu zeama de lamaie si le amestecam usor, usor. Adaugam treptat uleiul si spre final apa minerala pentru a iesi mai pufoase.


La final adaugam ceapa tocata si amestecam usor. Le putem servi pe o felie de paine prajita si cu o feliuta de lamaie.


Senzatia primei muscaturi e nemaipomenita: painea crocanta, icrele spumoase cand dai de ele, fluide cand le spargi intre dinti, adauga savoarea cepei dulci si zemoase si aroma lamaii. Nu te mai poti opri.



TIPS-URI

1

icrele se amesteca usor, ori cu o lingura de lemn ori cu mixerul dar pe o treapta de viteza mai mica pentru a proteja bobitele de icre

2

cand amestecul devine prea consistent se adauga putina apa minerala pentru a face icrele mai pufoase

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de stiuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Teo 1

03.10.2011, 23:25

chiar le-ai surprins bine in imagine !

Sidy 1

30.06.2014, 07:22

Cat sunt de buneeeee ! Azi fac si eu, dar nu am icre de stiuca ci de crap

Bya Ralu 1

25.07.2014, 01:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Crap la cuptor pe pat de cartofi
  • 30

    J

  • 31

    V

  • 01

    S

  • 02

    D

  • 03

    L

  • 04

    MA

  • 05

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocana de legume

ieri la 22:08

Balmos

ieri la 20:19

Paste cu hribi si sos alb

de Rocsi 9

ieri la 18:58

Salata de vara cu branza feta

pe 02.08 la 22:37

Aperitiv placinta invartita

pe 02.08 la 20:00

RETETA RECOMANDATA
Icre proaspete de crap