Ghee - unt clarifiat sau purificat

de - TABITA - in Sosuri, 12 Apr 2013 | 1542 vizualizari

 

Recunoscut pentru numeroasele lui beneficii, untul clatifiat poate fi folosit pe arie larga.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghee - unt clarifiat sau purificat:

Pachetul de unt se pune intr-o craticioara, pe foc mic.


Particulele solide din el se vor separa de grasime si se vor ridica la suprafata.


Se spumeaza.


Procesul dureaza 10-15 minute. Nu se va lasa mai mult pentru ca altfel se arde.


Cand se raceste, se toarna lichidul limpede si se strecoara printr-un tifon dublu. Astfel se indeparteaza orice impuritati.


Se pastreaza foarte bine la orice temperatura.


Se indeparteaza de asemenea orice impuritati.

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi ca inlocuitor al untului obisnuit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghee - unt clarifiat sau purificat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

- TABITA - 1

15.04.2013, 15:25

gaby_gabytza

- TABITA - 1

15.04.2013, 15:26

deyutzky

- TABITA - 1

15.04.2013, 15:26

Motan

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Ketchup picant ''a la` Cleme''