Ghiveci cu ciuperci

de Valclaudia in Mancaruri de post, 22 Iul 2013 | 8146 vizualizari

 

dupa ploaia de azi cu "rasturnate" , sunt tare curioasa daca mai gasesc pe cineva dispus sa guste din acest modest ghiveci cu ciuperci...

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe potrivite
  • 2 ardei grasi rosii
  • 2 ardei bulgaresti
  • 3 linguri de ulei
  • 500 gr. ciuperci feliate (eu le-am avut congelate)
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde
  • 4 rosii
  • busuioc uscat; rozmarin dupa gust
  • 1 cutiuta mica pasta de rosii

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu ciuperci:

Spalam legumele, curatam ceapa si ardeii.

Tocam ceapa, o calim timp de 4-5 minute in ulei, adaugam ardeiul tocat si calim in continuare inca 5 minute. Condimentam mancarea dupa gust.

Adaugam rosiile taiate, ciupercile feliate si lasam sa fiarba la foc mic. Spre final adaugam si bulionul, presaram patrunjel verde tocat si servim.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

noi am servit cu mamaliguta. Un deliciu!! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu usturoi , ciuperci si spanac