Ghiveci cu morcov si dovlecel

de Valclaudia in Mancaruri de post, 2 Dec 2013 | 4828 vizualizari

 

pentru cei care tin post si doresc sa prepare ceva pe cat de rapid, pe atat de gustos....

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov mare
  • 2 ardei
  • 1 cutiuta pasta de tomate
  • 3 linguri de ulei
  • 1 frunza de dafin
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu morcov si dovlecel:

Curatam, spalam si taiem legumele dupa preferinta.

Calim ceapa doua minute in ulei,adaugam ardeiul si morcovul.

Amestecam in continuu sa nu se arda ceapa timp de cinci minute.

Adaugam dovlecelul,1/2 cana apa si lasam sa fiaba la foc mic cca 15min.

Cand scade apa, adaugam pasta de tomate si frunza de dafin, condimentam cu sare si piper dupa gust si presaram patrunjel verde tocat.

Lasam mancarea acoperita cca 5 minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu morcov si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Bya Ralu 1

02.12.2013, 21:56

bun de tot

simona72 1

03.12.2013, 08:32

Tare bun!!

diaconta 1

04.12.2013, 08:56

Bun ghiveciul

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci cu legume