Ghiveci cu orez

de Sidy in Mancaruri de post, 17 Noi 2012 | 2884 vizualizari

 

Daca mai mergeti la piata veti gasi inca toate legumele necesare acestui ghiveci usor din legume.Si daca vreti sa adaugati si alte legume, cu siguranta va va iesi ceva foarte bun, numai bun pentru postul care a inceput......

 

INGREDIENTE

  • 2-3 adei grasi de diferite culori
  • 2 cepe
  • 5-6 rosii mici
  • 2-3 cartofi
  • 400 g ciuperci
  • 200 g fasole verde
  • 100 g orez
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu orez:

Curatam cepele si ardeii, ii spalam si stergem , apoi ii taiem marunt.


Fasolea o rupem in bucati de 2 cm daca este mai lunga.


Curatam cartofii, ii spalam , apoi ii taiem in cubulete mici.


Spalam orezul in mai multe ape.


Intr-o tigaie non aderenta punem doi stropi de ulei si sotam ceapa si ardeii colorati pina se inmoaie.


Adaugam si rosiile taiate cubulete si le sotam impreuna cu celelalte legume.


La sfarsit adaugam ciupercile, fasolea si cartofii,amestecam sa se omogenizeze si lasam sa fiarba.


Daca legumele nu au lasat destul sos , adaugam o canita cu apa si lasam legumele sa fiarba cam 15-20 de minute, apoi adaugam orezul spalat.


Il lasam si pe acesta sa fiarba la foc mic 10 minute, apoi putem servi ghiveciul cald.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mirela0911 1

17.11.2012, 21:40

Ce buuun!

Lau 1

18.11.2012, 16:33

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 10:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu ciuperci