Ghiveci cu zacusca

de cristinutanicolita in Mancaruri de post, 20 Apr 2016 | 617 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g fasole
  • 300 g mazăre
  • 400 g cartofi
  • 1 borcan mic de zacusca
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 buc telina
  • 2 cepe
  • foi de ceapă verde
  • Ulei
  • Pătrunjel si leustean
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu zacusca:

Curatim , spălăm si tocat legumele si cartofi.

Intr-o cratiță punem uleiul la încins. Călin legumele cca 10 min. Adăugăm cartofii, mazarea si fasolea. Acoprim cu apa si lasam sa fiarbă.

După cca 30 min adăugăm zacusca, coditele de ceapa si mai lasam 10 min sa fiarba. 

La sfarsit adăugăm patrunjelul si leusteanul tocat mărunt.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Ghiveci cu zacusca-0
Ghiveci cu zacusca-1
Ghiveci cu zacusca-2
Ghiveci cu zacusca-3

COMENTARII (12)

mirela0911

mirela0911 1

20.04.2016, 21:26

Bun!

Geanina87

Geanina87 1

21.04.2016, 08:58

Camelya

Camelya 1

12.05.2016, 11:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!