Ghiveci de legume

de Sim0na in Mancaruri de post, 12 Dec 2015 | 4600 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe medii
  • 1 morcov marisor
  • 1 ardei gras verde
  • 2 cartofi potriviti
  • 1 mana fasole verde (congelata)
  • 1 mana mazare (congelata)
  • 1 dovlecel mic
  • 2 rosii mari foarte coapte
  • patrunjel
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Legumele le-am curatat si spalat. Ceapa am tocata marunt, morcovul rondele, iar ardeiul julien, si le-am pus sa se caleasca in ulei. Cand s-au inmuiat am adaugat o cana de apa calda si am lasat sa dea in cateva clocote, apoi am pus cartofii taiati cuburi, dovlecelul rondele, mazarea si fasolea congelate, am pus si o lingurita de sare, si am lasat sa fiarba cca 15 minute. Rosiile le-am taiat cuburi si le-am

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Ksenya 1

13.12.2015, 08:09

mirela0911 1

13.12.2015, 11:39

Ce bun e, mai ales ardeii copti de langa!

Gicuta 1

14.12.2015, 09:03

Ce bine arata si ce prezentare frumoasa!

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci cu vinete si dovlecel