Ghiveci de legume

de Sim0na in Mancaruri de post, 12 Dec 2015 | 4643 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe medii
  • 1 morcov marisor
  • 1 ardei gras verde
  • 2 cartofi potriviti
  • 1 mana fasole verde (congelata)
  • 1 mana mazare (congelata)
  • 1 dovlecel mic
  • 2 rosii mari foarte coapte
  • patrunjel
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Legumele le-am curatat si spalat. Ceapa am tocata marunt, morcovul rondele, iar ardeiul julien, si le-am pus sa se caleasca in ulei. Cand s-au inmuiat am adaugat o cana de apa calda si am lasat sa dea in cateva clocote, apoi am pus cartofii taiati cuburi, dovlecelul rondele, mazarea si fasolea congelate, am pus si o lingurita de sare, si am lasat sa fiarba cca 15 minute. Rosiile le-am taiat cuburi si le-am

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Ksenya 1

13.12.2015, 08:09

mirela0911 1

13.12.2015, 11:39

Ce bun e, mai ales ardeii copti de langa!

Gicuta 1

14.12.2015, 09:03

Ce bine arata si ce prezentare frumoasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume