Ghiveci de legume

de Zamfira in Mancaruri de post, 3 Aug 2016 | 2832 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe albe
  • 500 g cartofi
  • 5-6 roşii
  • ardei galben, ardei roşu
  • rădăcinoase, după preferinţă(ţelină, pătrunjel rădăcină, gulie, morcovi, etc.)
  • 3 linguri pastă de tomat sau 2 căni bulion
  • 4 linguri orez
  • sare, piper, boia dulce
  • pătrunjel verde sau uscat
  • ulei
  • 1 cană cu apă(nu este nevoie de prea multă apă pentru că legume lasă suficientă zeamă)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Curăţăm şi spălăm legumele, le tăiem în cubuleţe.Tocăm ceapa mărunt şi o călim în 5-6 linguri de ulei şi adăugăm 3 linguriţe de boia dulce.


Punem toate legumele la fiert împreună cu o cană de apă, cu excepţia orezului şi a bulionul. Adăugăm sare şi piper.


După ce legumele au fiert, adăugăm orezul spălat şi scurs de apă.Lăsăm să fiarbă împreună cu legumele aproximativ 10 minute.


În final adăugăm pătrunjelul, pasta de roşii sau bulionul. Mai lăsăm 2-3 minute la fiert şi ghiveciul este gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

04.08.2016, 18:30

Ce bun e!

Rocsi 1

04.08.2016, 19:47

O reteta foarte buna, mai ales ca acum este plina piata de legume!

Zamfira 1

05.08.2016, 11:39

Multumesc pentru aprecieri!!! Va imbratisez cu drag!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tarta cu magiun de prune si prune uscate

de RuxyRux 9

ieri la 21:33

Supa crema cu peste

de xana 5

ieri la 20:18

Naan- paine indiana

de xana 5

ieri la 19:43

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci calugaresc