Ghiveci de legume chinezesti

de Sylvia in Mancaruri de post, 23 Mai 2010 | 6782 vizualizari

 

Am facut acest fel de mancare pentru a mai schimba putin aromele si a avea totusi o mancare mai dietetica. Am servit-o la ziua de amidonuri la Dieta Rina, cand se consuma legume dar s epoate manca cu succes la orice ocazie zic eu :)

 

INGREDIENTE

  •  250 grame de ciuperci champinion,
  • 200 grame de mazare congelata,
  • o mana buna de amestec chinezesc de legume (avea morcov, bambus, ciuperci aromate si tot felul de legume) ,
  • 2 linguri de muguri de soia,
  • o jumatate de varza chinezeasca mica.

Am mai folosit

  • o lingura de ulei de masline,
  • o lingura de soia,
  • un varf de cutit de pudra de ghimbir si o lingura de sos chilli rosu nu foarte iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume chinezesti:

Preparare: am pus in wok uleiul la incins si apoi am adaugat legumele, sosurile si condimentele si o cescuta de apa.


Am lasat sa fiarba la foc mediu timp de 10 minute, fara capac ca sa scada apa mai bine. Dupa zece minute am mai condimentat cu putin ghimbir, sare nu am pus deloc ca nu am simtit ca trebuie, a fost sarat sosul de soia. Cu foarte putine calorii ( sub 400) am realizat o mancare excelenta din care am avut 2 portii sanatose. Va recomand cu caldura reteta, adaptati cu ce legume aveti ca o sa iasa minunat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume chinezesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Sylvia 1

23.05.2010, 19:53

Nadina multumesc

Ligia Bxl 1

06.11.2010, 13:15

buna ,eu sunt noua pe aici,inca nu am postat nimic, intai savurez si admir cum ai ornamentat tot ce ai preparat foarte frumos bravoooo

Sylvia 1

06.11.2010, 15:54

Multumesc mult , wow ce mult a trecut deja de atunci . Asteptam cu drag retetele tale sigur ai multe bunatati de care nu stim

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta