Ghiveci de legume cu fasole verde

de T I M E A in Mancaruri de post, 29 Iul 2014 | 13615 vizualizari

 

O delicioasa mancare de vara, doar cu legume, facuta la Multicooker.

 

INGREDIENTE

  • 2 boluri cu fasole pastai (bol de ciorba)
  • 2 vinete mici
  • 1 dovlecel mic
  • 1 ceapa rosie
  • 2 cepe albe
  • 1 ardei rosu gras
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • un pahar de bulion
  • frunze de telina
  • sare si piper dupa gust
  • 2-3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu fasole verde:

Curatam si spalam legumele.


Pornim aparatul, punem uleiul in vas si selectam functia Fry pe 15 minute.


Calim ceapa si ardeiul tocate marunt in uleiul incins. Adaugam apoi pe rand vinetele, dovlecelul si morcovul taiate cubulete.


Fasolea o taiem la capete o spalam apoi o rupem in doua - trei si o adaugam peste legumele calite.


Urmeaza rosiile decojite si taiate cubulete.


Adaugam o lingurita de sare, un pic de piper si 1/2 pahar de apa.


Daca s-au scurs cele 15 minute, inchidem capacul si selectam functia Stew.


Dupa terminarea programului adaugam sucul de rosii si frunzele de telina tocate marunt si mai selectam functia Stew pe 10 minute.


Oprim aparatul si servim mancarea calda.

 

TIPS-URI

1

Mancarea se poate face la fel si pe aragaz intr-un vas acoperit

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

MOKUSKA 1

30.07.2014, 17:20

Si asta e foarte bun! as manca toata vara ghiveci din toate legumele, fara dovlecei.

T I M E A 1

30.07.2014, 20:12

Da Cleme atata carne de ti se face greata

T I M E A 1

30.07.2014, 20:13

ma bucur ca va e pe plac reteta mea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

Placinta cu branza dulce

ieri la 20:23

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume