Mazare cu chili si praz [ de post ]

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 10 Dec 2012 | 2580 vizualizari

 

Repede, repede de facut de mancare, sa fie si de post. Eu zic ca m-am descurcat .

 

INGREDIENTE

  • 500 g mazare congelata
  • 1 praz
  • 1 Kapia
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita praf de chili
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 pahar suc de rosii
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu chili si praz [ de post ]:

Prazul si kapia spalate si taiate cubulete se prajesc usor 2-3 min in ulei .


Adaugati faina si amestecati , stingeti cu sucul de rosii .


Condimentati cu busuioc si chili , sarati .


Lasati sa dea un clocot [ maximum 10 min, daca e nevoie si sosul e prea gros , diluati cu putina apa ] .

 

TIPS-URI

1

NO tips :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu chili si praz [ de post ]" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

mamaieelena 1

11.12.2012, 18:29

m-ai nimerit imi place picant

Alexandra Elena 1

11.12.2012, 21:54

mazare??....oricand

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 10:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se curata legumele coapte
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mazare scazuta cu cartofi