Ghiveci de legume cu masline si branza topita

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de legume, 28 Mar 2011 | 3386 vizualizari

 

o bunatate, te lingi pe degete, aceasta tocanita am facut-o cu ce am avut prin frigider

 

INGREDIENTE

  • o punga amestec mexican
  • o ceapa verde
  • 2-3 cartofi
  • masline rondele
  • 3 cuburi de branza topita
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu masline si branza topita:

Spalam cartofii si ceapa, pe care ii taiem cubulele, iar ceapa marunt si ii punem intr-o oala cu 2 linguri de ulei si un pahar de apa sa se inabuseasca bine, dupa care punem si amestecul mexican peste si inca un pahar de apa si lasam sa fiarba impreuna.


Cand legumele s-au inmuiat bine, punem si maslinele si branza topita (puteti pune si branza topita la sul ) si mai lasam sa dea cateva clocote.


Condimentam cu sare si piper dupa gust.


asezonam cu patrunjel verde tocat fin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu masline si branza topita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

carmenvlad 1

05.04.2011, 01:19

Chiar daca mancarea a fost facuta doar cu ce aveai prin frigider, rezultatul este absolut incantator. Frumos colorata si deosebit prezentata este un succes. Bravo!

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2011, 08:47

multumesc tare mult carmen

adry88 1

26.05.2011, 17:02

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume