Fasole cu costita si smantana

de gaby_duceag in Mancaruri de legume, 22 Ian 2014 | 1981 vizualizari

 

As fi putut-o numi "mancare de gospodina" :)))), ca nici nu stiu , de fapt, ce mancare e asta :))). Tot ce stiu e c-a fost DELICIOASA , ca Mona mica s-a lins pe dejte, si ca ideea a pornit de la o salata de fasole verde postata aici de Corina. Eu n-aveam in casa ce scria acolo, dar aveam...ce aveam io :))).Mancarea asta nu-ti ia nici 30 minute

 

INGREDIENTE

  • 200 gr costita afumata
  • o ceapa
  • 2 catei usturoi
  • o conserva fasole rosie
  • patrunjel verde, tocat
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 3-4 linguri smantana grasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu costita si smantana:

Simplu, simplu de tot!


Intr-o tigaie incinsa pune costita taiata fasii subtirele. Sau...cum vrei tu, ce daca le tai mai groase? :)))


Lasa-le la calit pana se rumenesc frumos, asa cum numa' ele pot :D


Cu o palete scoate-le in ceva, in ce vrei tu :)), si acopera-le sa ramana calde.


In grasimea ramasa punea ceapa si usturoiul, tocate marunt, si rumeneste-le usor.


Adauga fasolea scursa si trecuta pe sub un jet de apa. Amesteca si lasa 2-3 minute, apoi adauga costita aia ce-ai pus-o in ceva :)), zeama de lamaie si sare dupa gust. Lasa-le sa se imprieteneasca undeva la 5-10 minute, nu prea mult ca le ajunge :)).


Spre final adauga smantana si patrunjelul.


Pregateste-ti un colt de paine proaspata si intinde tacticos in sosul format.Cand te lingi pe degete uita-te putin in jur, sa nu te vada multa lume.:))


ps. no...acu' Cezar a mancat cu muraturi, ceea ce mie mi-a parut o combinatie nefericita :))), dar daca el asa a vrut, care-i treaba mea?:)))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu costita si smantana" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

deyutzky 1

22.01.2014, 19:19

la ce vad acolo cred ca e o bunatateeeee mai ales ca se face si rapid!)

Micutza Luana 1

22.01.2014, 20:03

diaconta 1

25.01.2014, 00:10

am ajuns si eu pe cand e deja istorie )))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole cu sunca afumata