Ghiveci de legume cu piept de pui afumat

de pity19 in Mancaruri de legume, 13 Oct 2014 | 1726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 170 gr piept de pui afumat
  • 500 gr fasole verde la conserva
  • 200 gr ciuperci la conserva
  • 4 ardei verzi
  • 2 gogosari
  • 3 morcovi
  • 7 rosii mici
  • 2 linguri ulei
  • 15 masline negre fara samburi
  • 1 leg patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu piept de pui afumat:


  1. Clatim legumele proaspete ;

  2. Scobim ardeii si gogosarii de seminte ; Taiem cubulete ;

  3. Rosile le taiem cuburi ;

  4. Morcovii ii curatam de coaja ; Tocam marunt ;

  5. Maslinele le taiem fiecare in trei ;

  6. Intr-o cratita punem cele 2 linguri de ulei , adaugam legumele taiate si le calim putin ( cele proaspete , maslinele nu le punem )

  7. Turnam peste legume o cana cu apa cat sa le acopere ;

  8. Scurgem fasolea si ciupercile de zeama ;

  9. Tocam ciupercile marunt ;

  10. Cand morcovii sunt aproape fierti , turnam fasolea , ciupercile si maslinele ;

  11. Pieptul de pui il taiem feliute subtiri ;

  12. Adaugam pieptul peste legume ;

  13. Tocam patrunelul marunt si punem in cratita ;

  14. Lasam pana scade apa si condimentam dupa gust cu sare si piper ;

  15. Luam de pe foc si servim!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu piept de pui afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Bunica 1

13.10.2014, 16:13

Bun ghiveci ai preparat!

Rocsi 1

13.10.2014, 21:00

reisnaor_2006 1

13.10.2014, 22:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume