Gingerata

de Corinuta in Bauturi, 9 Iul 2011 | 5960 vizualizari

 

Pa caldura asta torida merge bine o gingerata cu gheata ;) Este de fapt o limonada putin mai picanta, multumesc Ligia pentru reteta!

 

INGREDIENTE

  • radacina de ghimbir 
  • 2 lamai
  • 4 linguri miere
  • 1 l apa plata
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gingerata:

Se taie din radacina de ghimbir cca 3 cm, se curata si se toaca cubulete. Se stoarce zeama de la lamai si se toarna in blender impreuna cu ghimbirul, mierea si apa. Se mixeaza bine cca 3 minute la viteza maxima.

Se poate servi ca atare sau se strecoara si se serveste rece de la frigider si/sau cu gheata.

Inspiratia

Daca ti-a placut reteta noastra "Gingerata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Corinuta 1

09.07.2011, 23:59

Dia
Rocsi, daca zici tu
Madi, ma bucur tare mult ca-ti place
Beu si cu tine!
Ruxy draga, te pup
Adina, multumesc

divainbucatarie 1

11.07.2011, 09:52

Corinuta 1

11.07.2011, 10:42

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Smoothie de kiwi şi mere