Gnocchi cu broccoli si branza albastra

de laylalala in Paste, 12 Mar 2010 | 4465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet (500 gr) gnocchi
  • 300 gr broccoli, rupt in buchetele
  • 100 gr branza cu mucegai, sfaramitata
  • 200 gr smantana
  • 50 gr cheddar, ras
  • sare si piper, dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu broccoli si branza albastra:

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Fierbe broccoli in apa timp de 3-4 minute apoi in aceasi apa pune la fiert gnocchi, fierbandu-i comform intructiunilor de pe ambalaj.Scurge gnocchi de apa si pune-i deoparte.

Amesteca branza cu mucegai cu smantana si 25 gr cheddar si asezoneaza totul cu sare si piper.Amesteca gnocchi cu sosul cu branza si pune-i intr-un vas termorezistent.Presara deasupra 25 gr cheddar ramas si da totul la copt 15-20 minute pana cand sosul fierbe iar deasupra s-a rumenit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu broccoli si branza albastra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

danis 1

02.04.2010, 01:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu capsuni
  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de macaroane cu branza