Gnocchi cu legume

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 11 Dec 2015 | 3125 vizualizari

 

Simplu de tot . De la pachet . Legumele au fost delicioase iar gnocchi au dat consistenta preparatului. Consider ca iarna folosirea legumelor conservate prin congelare este o alternativa  buna. O incantare buchetelele mici de broccoli si conopida.Ce sa mai zic ca si la socoteala am iesit bine 4 lei / portie, unde mai gasesti asa ceva?

 

INGREDIENTE

  • 750 Gr Mix vegetal - Baby carot, morcovi galbeni rondele , ardei rosu , buchetele de conopida , conopida verde Romano , broccoli
  • 500 gr gnocchi [ galuste din faina si cartofi ]
  • 100 ml ulei masline
  • 1 lingura mix grecesc - oregano, busuioc , cimbru
  • 1 lingura busuioc verde tocat
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu legume:


  1. Legumele se pun intr-o tiigaie mare Wok cu ulei, o cana apa, sare si condimente.

  2. Lasati sa fiarba 5-8 minute pana apa scade.

  3. Fierbeti galustele in apa clocotita cu multa sare 3-4 minute.

  4. Scurgeti de zeama si clatiti cu apa rece.

  5. Adugati gnocchi si busuiocul proaspat taiat fideluta la legume.

  6. Amestecati si sarati daca este nevoie.

  7. Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Rapid si convenabil !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

miki_a 1

12.12.2015, 13:03

Cata veselie si armonie de gusturi si culori!!!! Imi place!!!

mirela0911 1

13.12.2015, 12:39

Ce culori frumoase in farfurie! Foarte bun!

Gicuta69 1

14.12.2015, 09:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu tarhon (CA-N ARDEAL)