Gnocchi cu legume

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 11 Dec 2015 | 2663 vizualizari

 

Simplu de tot . De la pachet . Legumele au fost delicioase iar gnocchi au dat consistenta preparatului. Consider ca iarna folosirea legumelor conservate prin congelare este o alternativa  buna. O incantare buchetelele mici de broccoli si conopida.Ce sa mai zic ca si la socoteala am iesit bine 4 lei / portie, unde mai gasesti asa ceva?

 

INGREDIENTE

  • 750 Gr Mix vegetal - Baby carot, morcovi galbeni rondele , ardei rosu , buchetele de conopida , conopida verde Romano , broccoli
  • 500 gr gnocchi [ galuste din faina si cartofi ]
  • 100 ml ulei masline
  • 1 lingura mix grecesc - oregano, busuioc , cimbru
  • 1 lingura busuioc verde tocat
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu legume:


  1. Legumele se pun intr-o tiigaie mare Wok cu ulei, o cana apa, sare si condimente.

  2. Lasati sa fiarba 5-8 minute pana apa scade.

  3. Fierbeti galustele in apa clocotita cu multa sare 3-4 minute.

  4. Scurgeti de zeama si clatiti cu apa rece.

  5. Adugati gnocchi si busuiocul proaspat taiat fideluta la legume.

  6. Amestecati si sarati daca este nevoie.

  7. Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Rapid si convenabil !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

miki_a 1

12.12.2015, 13:03

Cata veselie si armonie de gusturi si culori!!!! Imi place!!!

mirela0911 1

13.12.2015, 12:39

Ce culori frumoase in farfurie! Foarte bun!

Gicuta69 1

14.12.2015, 09:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post cu orez si ciuperci