GNOCCHI cu macrou si masline

de ANCA in Paste, 17 Iul 2009 | 3579 vizualizari

 

Inca o reteta bucatarita pe loc, la inspiratia de moment, care a iesit deliciosa:))

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste gnocchi
  • 2 macrouri
  • 200 g masline
  • o ceapa
  • 3-4 catei usturoi
  • o cutie de rosii cubulete sau cateva rosii proaspete+o lingura pasta de rosii
  • cimbru, rosmarin, sare, piper, condimente pentru peste
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA GNOCCHI cu macrou si masline:

Pestii se condimenteaza dupa gust si se frig pe gratar, apoi se dezoseaza si se desfac bucatele.


Pastele se fierb conform timpului mentionat pe cutie.


Sosul: Ceapa taiata fin se caleste usor in putin ulei de masline, apoi se pun rosiile, un pahar cu apa si pasta de rosii, ca sa devina mai consistent...se fierbe cca 5 minute, apoi se condimenteaza, se adauga usturoiul maruntit, cimbrul si rosmarinul...se mai lasa la foc mic alte cateva minute si gata sosul.


Intr-un bol se pun pastele si se adausa pestele, sosul si maslinele, apoi se amesteca usor sa nu zdrobim gnocchi.


Enjoy:)...alaturi de un vin alb sec!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "GNOCCHI cu macrou si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Bucataras 1

18.07.2009, 00:35

yupyyyyyyyyyyy, a revenit Ancutza

ANCA 1

18.07.2009, 09:49

stau prost cu timpul..dar mai arunc cate un ochi pe la voi!

Oana 1

19.07.2009, 19:40

Si mie mi-e dor de Ancutaaaa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste de casa