GNOCCHI cu macrou si masline

de ANCA in Paste, 17 Iul 2009 | 3510 vizualizari

 

Inca o reteta bucatarita pe loc, la inspiratia de moment, care a iesit deliciosa:))

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste gnocchi
  • 2 macrouri
  • 200 g masline
  • o ceapa
  • 3-4 catei usturoi
  • o cutie de rosii cubulete sau cateva rosii proaspete+o lingura pasta de rosii
  • cimbru, rosmarin, sare, piper, condimente pentru peste
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA GNOCCHI cu macrou si masline:

Pestii se condimenteaza dupa gust si se frig pe gratar, apoi se dezoseaza si se desfac bucatele.


Pastele se fierb conform timpului mentionat pe cutie.


Sosul: Ceapa taiata fin se caleste usor in putin ulei de masline, apoi se pun rosiile, un pahar cu apa si pasta de rosii, ca sa devina mai consistent...se fierbe cca 5 minute, apoi se condimenteaza, se adauga usturoiul maruntit, cimbrul si rosmarinul...se mai lasa la foc mic alte cateva minute si gata sosul.


Intr-un bol se pun pastele si se adausa pestele, sosul si maslinele, apoi se amesteca usor sa nu zdrobim gnocchi.


Enjoy:)...alaturi de un vin alb sec!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "GNOCCHI cu macrou si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Bucataras 1

18.07.2009, 00:35

yupyyyyyyyyyyy, a revenit Ancutza

ANCA 1

18.07.2009, 09:49

stau prost cu timpul..dar mai arunc cate un ochi pe la voi!

Oana 1

19.07.2009, 19:40

Si mie mi-e dor de Ancutaaaa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Lasagna italiana