GNOCCHI cu macrou si masline

de ANCA in Paste, 17 Iul 2009 | 5328 vizualizari

 

Inca o reteta bucatarita pe loc, la inspiratia de moment, care a iesit deliciosa:))

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste gnocchi
  • 2 macrouri
  • 200 g masline
  • o ceapa
  • 3-4 catei usturoi
  • o cutie de rosii cubulete sau cateva rosii proaspete+o lingura pasta de rosii
  • cimbru, rosmarin, sare, piper, condimente pentru peste
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA GNOCCHI cu macrou si masline:

Pestii se condimenteaza dupa gust si se frig pe gratar, apoi se dezoseaza si se desfac bucatele.

Pastele se fierb conform timpului mentionat pe cutie.

Sosul: Ceapa taiata fin se caleste usor in putin ulei de masline, apoi se pun rosiile, un pahar cu apa si pasta de rosii, ca sa devina mai consistent...se fierbe cca 5 minute, apoi se condimenteaza, se adauga usturoiul maruntit, cimbrul si rosmarinul...se mai lasa la foc mic alte cateva minute si gata sosul.

Intr-un bol se pun pastele si se adausa pestele, sosul si maslinele, apoi se amesteca usor sa nu zdrobim gnocchi.

Enjoy:)...alaturi de un vin alb sec!

Daca ti-a placut reteta noastra "GNOCCHI cu macrou si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Bucataras 1

18.07.2009, 00:35

yupyyyyyyyyyyy, a revenit Ancutza

ANCA 1

18.07.2009, 09:49

stau prost cu timpul..dar mai arunc cate un ochi pe la voi!

Oana 1

19.07.2009, 19:40

Si mie mi-e dor de Ancutaaaa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu crema de branza si costita