Paste trofie cu scoici

de - Andreea - in Paste, 16 Ian 2020 | 134 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr paste tip trofie
  • 500 gr scoici
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • patrunjel
  • sare
  • ulei de masline
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste trofie cu scoici:

Eu am folosit scoici deja curatate.


In cazul in care aveti scoici ce trebuiesc curatate, procedati astfel: puneti scoicile sub un jet de apa rece si curatati cu un burete de sarma. Apoi cu o miscare ferma si rapida trageti ''barba''. Clatim inca o data sub jet de apa rece.


Intr-o tigaie calim cei doi catei de usturoi in putin ulei de masline.


Dupa 1 minut, adaugam scoicile, vinul alb,piperul si acoperim cu un capac agitand tigaia din cand in cand .


Cand scoicile s-au deschis inseamna ca sunt gata. Le scoatem intr-un vas si strecuram lichidul din tigaie.


Apoi punem si lichidul si scoicile inapoi in tigaie .


Intre timp ,punem o oala cu apa la fiert.Cand apa a inceput sa fiarba , punem sare si pastele.Amestecam din cand in cand si le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj.


Cand s-au fiert le scurgem bine de apa si le punem in tigaia cu scoici.


Lasam cateva minute la foc iute si servim presarate cu patrunjel proaspat .


Se servesc imediat.


Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste trofie cu scoici" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Panacris 1

17.01.2020, 10:20

gaby_gabytza 1

17.01.2020, 12:14

trebuie sa fie buuun

- Andreea - 1

18.01.2020, 19:32

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

8623 puncte

MotanLaOale

7825 puncte

katty

6435 puncte

Lau

Lau 9

6392 puncte

Rocsi

6221 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Paste Carbonara