Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Eu am folosit scoici deja curatate.
In cazul in care aveti scoici ce trebuiesc curatate, procedati astfel: puneti scoicile sub un jet de apa rece si curatati cu un burete de sarma. Apoi cu o miscare ferma si rapida trageti ''barba''. Clatim inca o data sub jet de apa rece.
Intr-o tigaie calim cei doi catei de usturoi in putin ulei de masline.
Dupa 1 minut, adaugam scoicile, vinul alb,piperul si acoperim cu un capac agitand tigaia din cand in cand .
Cand scoicile s-au deschis inseamna ca sunt gata. Le scoatem intr-un vas si strecuram lichidul din tigaie.
Apoi punem si lichidul si scoicile inapoi in tigaie .
Intre timp ,punem o oala cu apa la fiert.Cand apa a inceput sa fiarba , punem sare si pastele.Amestecam din cand in cand si le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj.
Cand s-au fiert le scurgem bine de apa si le punem in tigaia cu scoici.
Lasam cateva minute la foc iute si servim presarate cu patrunjel proaspat .
Se servesc imediat.
Pofta buna !
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult