Gnocchi cu rosii si mozzarella la cuptor

de Bucataras Medi in Paste, 14 Apr 2010 | 8183 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 250 g gnocchi
  • - 3-4 linguri ulei de masline
  • - 1 ceapa
  • - 1 ardei gras
  • - 2-3 rosii
  • - 75 g mozzarella
  • - cateva frunze busuioc
  • - 1 catel de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu rosii si mozzarella la cuptor:

Intr-o tigaie se pune uleiul de masline si se caleste ceapa si ardeiul taiate marunt si usturoiul zdrobit. Se adauga rosiile taiate cubulete si putina apa. Se fierbe circa 10-15 min pana sosul se ingroasa. Se adauga busuiocul.

Separat se fierbe gnocchi conform instructiunilor de pe pachet. Se lasa la scurs si apoi se aseaza intr-un vas termorezistent. Se toarna sosul de rosii si se adauga mozzarella. Se lasa la cuptor pana cand branza incepe sa se topeasca.

Se serveste calda.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu rosii si mozzarella la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu chiftele si sos de rosii