Paste cu champignon

de Andreea Caroline in Paste, 28 Aug 2015 | 1217 vizualizari

 

Rapid. Bun. Satios.

 

INGREDIENTE

  • 350 g paste
  • 200 g ciuperci tip champignon
  • 100 g porumb dulce
  • 100 g pancetta
  • 2 catei usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu champignon:

Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba , punem sare si adaugam pastele. Le fierbem pentru 11 minute (sau in functie de tipul de pasta folosit, conform indicatiilor de pe ambalaj). Amestecam din cand in cand pentru a evita ca pasta sa se lipeasca. Cand pasta a fiert, scurgem bine apa.


Intre timp curatam ciupercile de pielita si le taiem mai intai in doua apoi le feliem, iar piciorusul ciupercilor il feliem rondele.


Intr-o tigaie punem putin ulei si cand acesta s-a incins punem usturoiul curatat. Lasam astfel cateva minute, pana ce uleiul ia aroma usturoiului.


Punem pancetta taiata bastonase (dupa plac o puteti taia si cuburi) si lasam la calit la foc potrivit amestecand din cand in cand cu o spatula de lemn.


Adaugam apoi ciupercile, presaram sare si dam la foc iute pana ce apa ciupercilor s-a evaporat. Pentru un gust mai intens adaugati putin vin alb. Amestecam usor.


La final, punem porumbul dulce bine scurs de lichidul de conservare si amestecam. Lasam astfel pentru alte 3-4 minute la foc iute amestecand continuu.


Inainte de a amesteca ciupercile cu pastele , inlaturati usturoiul.


Punem pastele in tigaia cu ciuperci, amestecam bine si potrivim de sare si piper .


Se servesc calde, presarate, dupa plac, cu parmezan .


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu champignon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Andreea Caroline 1

28.08.2015, 15:18

Adriana

Panacris 1

28.08.2015, 20:24

Andreea Caroline 1

28.08.2015, 21:36

Cris

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste de casa