Goffre cu dulceata de trandafiri

de Valclaudia in Dulciuri, 22 Feb 2014 | 885 vizualizari

 

by Merisor, delicios desertul.... Sarumana!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 gr. zahar tos
  • 200 ml lapte
  • 100 gr unt la temperatura camerei
  • putina sare
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 300 gr. faina alba
  • dulceata de trandafiri
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Goffre cu dulceata de trandafiri:

Mixam untul la temperatura camerei cu zaharul tos si zaharul vanilat.


Adaugam pe rand ouale, mixand amestecul in continuu la viteza mare a mixerului.


Urmeaza sa punem praful de copt si putina sare, mai mixam putin.


Micsoram viteza mixerului, adaugam cate putin lapte si faina pana incorporam toata cantitatea.


Incalzim aparatul de vafe, punem cate doua linguri de compozitie si coacem vafele pana se rumenesc pe ambele parti.


Servim cu dulceata de trandafiri sau pudrate cu zahar pudra.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Goffre cu dulceata de trandafiri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Satisfyyourcravings 1

22.02.2014, 19:47

Hmm, dulceata de trandafiri....delicios!

Micutza Luana 1

22.02.2014, 19:49

mmmm

Rocsi 1

22.02.2014, 20:54

Ce bine merg acum la ceas de seara

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Goffre