Gogonele in saramura

de Bunica in Muraturi, 23 Sep 2009 | 20830 vizualizari

 

E bine ca iarna sa ai de toate in camara ta , chiar daca rafturile magazinelor sunt pline cu tot ce-ti doreste sufletul.

 

INGREDIENTE

  • gogonele
  • usturoi
  • morcovi
  • cimbru
  • telina
  • ardei iute
  • hrean
  • sare
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogonele in saramura:

Se spala gogonelele,se pun in borcane alaturi de cateva rondele de morcovi, 3-4 catei de usturoi la borcan, o crenguta de cimbru, o floare de marar, un ardei iute (dupa gust), telina frunze sau radacina si 2 bucatele de hrean.


Peste toate acestea se toarna saramura (o lingura de sare la 1 l. de apa) in care dupe gust se poate pune o ceasca de otet.


Se capsaza borcanele si se pun in camara.

TIPS-URI

1

Eu la castraveti si la gogonele pun si cateva frunze de visin (dau o aroma aparte , o frunza la un borcan de 800 g).

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogonele in saramura" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Dana Cristea - pusikmea 1

04.04.2010, 12:34

am pus anul asta un butoi de 40 l...si nu mai stiam reteta, in loc de 1 lingura de sare la 1 l de apa, am pus 2...deci va dat seama ce a iesit

Laly 1

07.09.2010, 00:27

bunica vreau si eu un borcanel

Mitinita 1

28.09.2011, 10:13

iar merg pe mana bunicii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

10066 puncte

mihaelar63

6383 puncte

Rocsi

5529 puncte

RODIMUR

5395 puncte

oanapl

4732 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

RETETA RECOMANDATA
Gogonele asortate