Gogonele murate

de MIUTA in Muraturi, 7 Oct 2011 | 25790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • gogonele
  • usturoi
  • marar
  • cimbru
  • hrean
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • morcovi
  • ardei iuti
  • dafin
  • zahar
  • otet
  • sare de muraturi
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogonele murate:

Gogonelele se spala foarte bine.


Se aseaza in borcane cu hrean,marar,cimbru,boabe de mustar.


Se pune in fiecare borcan cate un catel de usturoi,2 foi de dafin,un ardel iute,felii de hrean si morcov.


Saramura se face din 10 l de apa,10 linguri de sare,200 ml otet,150 g zahar,foi de dafin si boabe de piper.Se fierbe pana se topeste zaharul si sarea.


Se pune fierbinte in borcane si se lasa neacoperit pana a doua zi.


A doua zi se completeaza cu apa,se capseaza borcanele si se depoziteaza in camara.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogonele murate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

07.10.2011, 23:05

bune la iarna

MIUTA 1

07.10.2011, 23:55

Rocsi

gaby_gabytza 1

12.10.2011, 13:50

place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Muraturi asortate (reteta Motan)