Gogosari in bulion

de diaconta in Conserve, 29 Sep 2010 | 19949 vizualizari

 

E reteta mea preferata de muraturi,sosul dulce-acrisor e delicios langa o garnitura de cartofi sau orez.

 

INGREDIENTE

  • 5 kg de gogosari rosii
  • 800 gr pasta de rosii
  • 500 gr zahar
  • 500 ml otet alimentar
  • 500 ml ulei
  • 5 linguri sare
  • boabe de piper,foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in bulion:

Gogosarii se spala si se taie felii.


Celalalte ingrediente se amesteca si se pun pe foc sa fiarba.Cand fierbe,se adauga gogosarii si se lasa sa dea un clocot.Se scot si se lasa sa se raceasca.


Cand s-au racit se aseaza in borcane si sosul se pune peste ei.Se inchid borcanele si se pastreaza in camara pana cand va invinge pofta.


La mine nu dureaza prea mult pana cand se "topesc".

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in bulion" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

diaconta 1

07.10.2011, 13:01

Tulai Diana,fa de doua ori,cere o oala la vecini,hai la mine si fa
No,sa vad acuma daca nu poti face

gaby_duceag 1

07.10.2011, 13:03

auzi, ia stai tu oleaca ca acu' vad
daca tot se topesc, de ce-i mai faci?)))

diaconta 1

07.10.2011, 13:07

Gaby,ca sa am motiv sa pun altii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Zarzavat pentru ciorba (by oana)