Gogosari in bulion

de diaconta in Conserve, 29 Sep 2010 | 20688 vizualizari

 

E reteta mea preferata de muraturi,sosul dulce-acrisor e delicios langa o garnitura de cartofi sau orez.

 

INGREDIENTE

  • 5 kg de gogosari rosii
  • 800 gr pasta de rosii
  • 500 gr zahar
  • 500 ml otet alimentar
  • 500 ml ulei
  • 5 linguri sare
  • boabe de piper,foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in bulion:

Gogosarii se spala si se taie felii.


Celalalte ingrediente se amesteca si se pun pe foc sa fiarba.Cand fierbe,se adauga gogosarii si se lasa sa dea un clocot.Se scot si se lasa sa se raceasca.


Cand s-au racit se aseaza in borcane si sosul se pune peste ei.Se inchid borcanele si se pastreaza in camara pana cand va invinge pofta.


La mine nu dureaza prea mult pana cand se "topesc".

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in bulion" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

diaconta 1

07.10.2011, 13:01

Tulai Diana,fa de doua ori,cere o oala la vecini,hai la mine si fa
No,sa vad acuma daca nu poti face

gaby_duceag 1

07.10.2011, 13:03

auzi, ia stai tu oleaca ca acu' vad
daca tot se topesc, de ce-i mai faci?)))

diaconta 1

07.10.2011, 13:07

Gaby,ca sa am motiv sa pun altii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu ficatei de pui
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

RETETA RECOMANDATA
Cum pastrez eu loboda, spanacul si stevia , pentru iarna