Pastai conservate

de mihaelaM in Conserve, 8 Iul 2011 | 14219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pastai (eu am avut fideluta)
  • sare
  • aspirina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai conservate:

Rupem coditele la fasole,o spalam bine apoi le punem la fiert.


Cand pastaile au fost fierte le scoatem din acea zeama si le lasam sa se raceasca putin.


Luam pastaile si le taiem,apoi le punem in borcane,batand din cand in cand borcanul ca sa se aseze,cand borcanul s-a umplut vom pune o aspirina la fiecare borcan,apoi vom pune zeama de la pastai amestecata cu sare dupa gust.


Punem capacele si le sterilizam,le lasam cat se se umfle capacul,dupa care le scoatem si le acoperim cu o patura pana a doua zi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai conservate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mihaelaM 1

11.07.2011, 14:22

daca le pui aspirina nu au de ce sa nu tina ,eu aceasta reteta o am de l;a vecina mea care zicea ca intr-un an le-a pus fara aspirina si sau inmuiat dar de cand le pune asa tin foarte bine

ionela2682 1

11.07.2011, 21:44

asa le pun si eu!!!!

mihaelaM 1

12.07.2011, 13:27

Ionela

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Conserva de mazare