Gogosari in otet

de Laly in Muraturi, 19 Sep 2010 | 19160 vizualizari

 

Iata si reteta mea de gogosari.

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari taiati in sferturi sau jumatati
  • 1 kg zahar
  • 100 gr sare
  • 1 kg otet
  • foi de dafin,boabe de mustar
  • boabe de piper
  • crengute  de visin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

1.Se spala gogosarii si se sterg.Se taie jumatati daca sunt mai mici,sau sferturi daca sunt mai mari.

2.Intr-un vas mare punem gogosarii,adaugam peste ei zaharul,sarea,otetul,foile de dafin,piperul boabe si mustarul boabe.Se lasa 24 de ore la macerat sa-si lase zeama.Din cand in cand mestecam in ei sa se topeasca zaharul.

3.A doua zi se pun in borcane,se adauga peste ei zeama lasata,cu tot cu boabele de mustar si piper.Se pun deasupra ramurele de visin,curatate,apoi capacele si se depoziteaza in camara.

Sunt deliciosi si crocanti,nu se inmoaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

11.01.2011, 00:33

La multi ani Laly !!! Am pus gogosari dupa reteta ta si mi-au iesit super

elena1988 1

24.02.2011, 09:49

gaby_gabytza 1

24.09.2011, 12:42

foarte buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet