Gogosari in otet

de Laly in Muraturi, 19 Sep 2010 | 14920 vizualizari

 

Iata si reteta mea de gogosari.

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari taiati in sferturi sau jumatati
  • 1 kg zahar
  • 100 gr sare
  • 1 kg otet
  • foi de dafin,boabe de mustar
  • boabe de piper
  • crengute  de visin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

1.Se spala gogosarii si se sterg.Se taie jumatati daca sunt mai mici,sau sferturi daca sunt mai mari.


2.Intr-un vas mare punem gogosarii,adaugam peste ei zaharul,sarea,otetul,foile de dafin,piperul boabe si mustarul boabe.Se lasa 24 de ore la macerat sa-si lase zeama.Din cand in cand mestecam in ei sa se topeasca zaharul.


3.A doua zi se pun in borcane,se adauga peste ei zeama lasata,cu tot cu boabele de mustar si piper.Se pun deasupra ramurele de visin,curatate,apoi capacele si se depoziteaza in camara.


Sunt deliciosi si crocanti,nu se inmoaie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

11.01.2011, 00:33

La multi ani Laly !!! Am pus gogosari dupa reteta ta si mi-au iesit super

elena1988 1

24.02.2011, 09:49

gaby_gabytza 1

24.09.2011, 12:42

foarte buni

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Gogosari murati la rece