Gogonele cu conopida murate

de lili in Muraturi, 2 Noi 2012 | 3419 vizualizari

 

Am pus is eu gogonelele cu conopida dupa reteta lui Nadine, cu putine modificari. Multumesc!

 

INGREDIENTE

  • · 3 kg gogonele
  • · 1 conopida mare (nu stiu cat a avut)
  • · 2 cepe
  • · frunze de telina
  • · usturoi
  • · boabe de mustar
  • · boabe de piper
  • · 4 l apa
  • · sare 6-7 linguri
  • · otet 300 ml
  • · zahar 250 g
  • salicilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogonele cu conopida murate:

Se spala gogonelele si se taie. Ceapa se curata si se taie si ea feliute, conopida se spala si se desface buchetele. Se spala bine borcanele dupa care se pun gogonele taiate cate un rand si conopida, ceapa. Cand borcanele sunt pline se pun boabe de piper, 1 foaie de dafin, 1 lingura boabe de mustar, 1 dinte de usturoi si frunze de telina, cate un varf de lingurita de salicilat la un borcan.


Intre timp se pune si apa la fiert aproximativ 4 litri impreuna cu otetul, sarea si zaharul. Dupa ce s-a racit putin apa o turnam peste gogonele.


Sa aveti spor!!!








 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogonele cu conopida murate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

lili 1

07.12.2012, 13:14

merciii

Dana_Retetegg 1

07.12.2012, 15:17

lili 1

10.12.2012, 10:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Gogonele murate